Alla inlägg den 29 augusti 2016

Av ladivamaria - 29 augusti 2016 23:10

Ibland måste man få rå om sig själv. Ladda batterierna och plocka ihop sig själv. Hur gör ni? Vad får just dig att slappna av och känna dig hel igen?
Jag läser jättemycket, eller lyssnar på podcaster, eller kanske det bästa av allt. Jag tar ett fotbad.
Jag VET att man ska ta hand om sina fötter, smörja och ja sig.
Och det är ju så skönt efteråt. Det känns som att gå på moln.
Så nu ska jag berätta om produkterna som kommer att ge er det bästa fotspa ni någonsin upplevt! När ni väl använt dem kommer ni aldrig att välja några andra produkter. Jag lovar!

Tre krämer! Ni behöver även en balja att placera era fötter i, en fotfil, två plastpåsar (typ 3 liters) tjocka strumpor och en handduk eller två.
Börja med att fylla baljan med varmt vatten, (ca 37 grader), smörj sen in fötterna med den första cremen som heter Aloe Heat lotion. (Den innehåller eucalyptus och luktar sådär gott som liniment gör. Den är jätteskön att smörja trötta muskler med!) stoppa sen ner fötterna i det varma vattnet, luta dig tillbaka och blunda i tjugo minuter. Torka sen av fötterna och fila bort död hud.
Smörj in fötterna med créme nr två Aloe Vera Gelly, dra på en plastpåse och en strumpa på var fot och sitt så i en kvart typ. Läs en bok eller kolla tv under tiden. Eller gör något annat du gillar, men jag rekommenderar inte att du försöker gå omkring. Det är SVÅRT att gå när du har en plastpåse på foten.... Tro mig, jag har provat, och hade ett blåmärke på höften i över en vecka...
Iallafall, av med påsar och strumpor och fila lite till om det behövs, torka bort all överflödig Gelly.
Smörj sen in dina fötter med den sista krämen, aloe propolis.
Och voilà!!! Dina fötter är mjuka som bebisfötter!
De här tre, dryga, produkterna köper du direkt av mig. Jag beställer dem direkt från företaget, så du slipper en massa mellanhänder som vill ha sin del av pengarna. Bra va?
Just nu kan jag erbjuda dig ett väldigt förmånligt pris om du köper alla tre krämerna vid samma tillfälle av mig.
Kontakta mig så har du snart produkterna i din hand.
Nu ska jag och mina mjuka fötter gå och sova. Godnatt

Presentation


Jag har hunnit fylla 40..... Och inser att jag inte är på den "plats" jag trodde och hoppades på när jag var 25. Varken fysiskt eller mentalt. Så jag tänkte ändra på det. Vill Du följa med på min resa?

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
1
2
3
4
5 6 7
8
9
10
11
12 13
14
15
16
17 18 19
20
21
22 23
24
25 26
27
28
29
30
31
<<< Augusti 2016 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards